BRESSER 6x24 OLED lāzera tālmērs

284,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

BRESSER 6x24 OLED lāzera tālmērs ļauj droši noteikt attālumu starp jūsu atrašanās vietu un objektu, dzīvnieku vai ēku. Ierīci ir ļoti viegli lietot: vienkārši ieslēdziet, skatieties caur okulāru, novietojiet tīklojumu virs objekta, kuru vēlaties izmērīt, un pēc tam nospiediet pogu. Attālums tiek attēlots metros augstas kvalitātes OLED displejā ar mērījumu precizitāti no ±0,2 m līdz ±0,5 m. Pateicoties nekaitīgajam 905 nm lāzera staram, ierīce var noteikt attālumus sekundes daļās. Mērķis var atrasties līdz 800 m attālumā. Tālmēram ir arī lieliska papildu funkcija kustīgiem objektiem: spidometrs. Tas ļauj vienā mirklī noteikt, cik ātri kaut kas virzās uz jums, prom no jums vai jums garām – ar ātrumu līdz 300 km/h.
Tālmērs ar augstas kvalitātes optiku parocīgā formātā
Pateicoties kompaktajiem izmēriem, attāluma mērīšanas ierīce sver tikai aptuveni 230 g, tāpēc ir ideāli piemērota pārgājieniem, medībām, burāšanai un citām āra aktivitātēm. Mazajai ierīcei ir arī augstas kvalitātes optika ar 6x palielinājumu un tuvplāna fokusu no 4 metru attāluma. Skata lauks ir 7 grādi jeb, citiem vārdiem sakot: 122,5 m 1000 m attālumā – ideāli piemērots, lai iegūtu perfektu apkārtnes pārskatu. Dioptriju kompensācija +/- 5 nodrošina, ka jūs vienmēr iegūsit kristāldzidru attēlu. Turklāt displeja spilgtumu var pielāgot pašreizējiem apgaismojuma apstākļiem. Kad attāluma mērīšanas ierīce jums vairs nav nepieciešama, vienkārši ievietojiet to praktiskā futrālī, lai tā būtu labi aizsargāta, līdz tā atkal būs nepieciešama.
Izmēriet attālumu un ātrumu viegli - ar kompakto BRESSER 6x24 OLED lāzera tālmēru.
IESPĒJAS Attāluma mērīšanas ierīce medībām, pārgājieniem u.c. OLED displejs Lāzera attāluma mērīšana ar displeju metros Izmēra ātrumu līdz 300 km/h Diapazons: līdz 800 m Lāzers: 905 nm Fokusēšana tuvplānā no 4 m Skata lauks: 7 grādi Lēcas diametrs: 24 mm Palielinājums: 6x Dioptriju kompensācija: +/- 5 Mērījumu precizitāte: ± 0,2 m <50 m / ± 0,3 m <250 m / ± 0,5 m <800 m Darbojas ar baterijām: 1x CR2 litija, 3V (nav iekļauts) PIEGĀDES SATURS Lāzera tālmērs Soma Rokas siksna 1x CR2 baterija Instrukcijas ar garantijas informāciju
Suuruse tüüp Compact
Suurendus 6
Objektiivi läbimõõt 24
Kaal, kg 0.466
Jaht Good
Purjetamine Medium
Kasutusjuhend Yes
Kandekott Yes
Kanderihm Yes
Distance measurement Yes
Night Vision mode True

Izmēri un svars

Bruto svars
0.34 kg
Iepakojuma platums
10 cm
Iepakojuma augstums
7 cm
Iepakojuma garums
14.5 cm

Produktu kodi

EAN
4007922073934

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt