Elektriskais skrejritenis INOKIM OX Hero

1 629 €

Pamatinformācija

INOKIM OX Hero - "SUV" elektriskajiem skrejriteņiem, kurus var izmantot uz asfalta un pilsētas reljefā. 1000 W motors un 13 Ah akumulators ļauj Ox Hero bez piepūles pārvarēt triecienus un triecienus. Klusais, bet jaudīgais 1000 W motors aizmugurējā riteņa iekšpusē ļauj sasniegt 45 km/h maksimālo ātrumu. Ar vienu uzlādi var nobraukt līdz 60 km.

Ox modelim ir unikāla regulējama priekšējā un aizmugurējā piekare, kas ļauj braukt pa jebkuru reljefu. Patentētā sistēma ļauj mainīt balstiekārtas novietojumu: braucot pa reljefu, piekare ir paceļama, lai gaita būtu vienmērīgāka, braucot pa asfaltu, piekare nolaižama, lai braukšana lielākā ātrumā būtu stabilāka.

INOKIM OX Hero - “SUV” elektriskajiem skrejriteņiem, ko var izmantot gan uz asfalta, gan bezceļa pilsētā. 1000 W motors un 13 Ah akumulators nodrošina Ox Hero spēju bez lielas piepūles pārvarēt nelīdzenumus un kāpumus. Klusais, bet jaudīgais 1000 W motors aizmugurējā riteņa iekšpusē ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 45 km/h. Ar vienu uzlādi iespējams nobraukt līdz 60 km.

Ox modelim ir unikāla regulējama priekšējā un aizmugurējā piekare, kas ļauj braukt pa jebkuru reljefu. Patentētā sistēma ļauj mainīt piekares pozīciju: braucot pa reljefu, piekare ir paceļama, lai gaita būtu mīkstāka, savukārt, braucot pa asfaltu, balstiekārtu var pazemināt, lai braukšana lielākā ātrumā būtu stabilāka. Plašāka pēdu platforma ir izstrādāta tā, lai lietotāji varētu justies ērti un stāvēt blakus uz motorollera.
Inokim Ox – neapšaubāmi labākais elektriskais skrejritenis prasīgam braucējam! Elektriskie skrejriteņi atnākuši uz palikšanu. Mūsdienās elektriskais pagalms ir viens no efektīvākajiem un ekonomiskākajiem vieglajiem transportlīdzekļiem pārvietošanās pilsētās. Salīdzinot ar elektromobiļiem, braukšana pilsētā ir līdz 50 reizēm ekonomiskāka. Jums nav jāuztraucas par sastrēgumiem vai stāvvietām, jūs varat bez raizēm doties no punkta A uz punktu B, turklāt autostāvvieta ir bez maksas. Tirgū jau sen ir pieprasījums pēc viegliem un kompaktiem skrejriteņiem, taču tagad to ir nomainījusi vēlme iegūt ātru, lielu nobraukumu un uzticamu skrejriteni. Mēs esam pārliecināti, ka, ja jums jau pieder elektriskais skrejritenis, jūsu nākamā īstā šķirne, kas piedāvā lielu braukšanas distanci un ērtu braukšanu, ir Inokim OX vai OXO. Šos modeļus ir vērts izmēģināt.
Inokim elektriskā skrejriteņa spidometra ekrānu un elektronisko droseļvārstu Inokim izstrādes komanda ir padarījusi ļoti ērtu. Atšķirībā no citiem elektriskajiem skrejriteņiem ar droseles sviru zem rādītājpirksta, Inokim tas atrodas zem īkšķa. Tas novērš gāzes un bremžu nejaušu sajaukšanos, kas padara braukšanu ar Inokim drošu. LCD displejs uz roktura parāda ātrumu, nobraukumu, braukšanas ātrumu (3 dažādi ātrumi), attālumu un akumulatora uzlādes līmeni. Izmantojot dažas pogas, kas atrodas blakus ekrānam, var mainīt šādus iestatījumus: kruīza kontrole, akseleratora aktivizēšana, vai nu uzreiz nospiežot (nav ieteicams jauniem un vecākiem cilvēkiem), vai arī vispirms sperot kāju, kas ir droša un ieteicama. Turklāt standarta aprīkojumā ietilpst automātiska izslēgšanās (ja skrejritenis kādu laiku netiek pārvietots), gaismas un ekrāna apgaismojums.

  • Elektriskie skrejriteņi ir ļoti ērts un videi draudzīgs pārvietošanās līdzeklis
  • Ceļojot pilsētā, galamērķi vienmēr var sasniegt ātrāk nekā ar automašīnu
  • Nav nepieciešams meklēt autostāvvietu
  • Drošības apsvērumu dēļ nav ieteicams braukt stipra lietus vai vētras laikā
  • Unikāla, regulējama priekšējā un aizmugurējā piekare
  • Priekšpusē un aizmugurē ir 10 collu pneimatiskās riepas, kas ļauj braukt pat pa nelīdzenu virsmu, īpaši pa grants ceļiem
  • Katrs pie mums iegādātais elektriskais skrejritenis Inokim ir marķēts ar Velt hologrammas uzlīmi, kas garantē Jums atlaides pēcpārdošanas servisam, apkopei, rezerves daļām turpmāk.
  • Braucot ar elektrisko skrejriteni, iesakām vienmēr valkāt nepieciešamos drošinātājus un ķiveri!

Mudel Ox Hero
Tootja INOKIM
Laadimisaeg 7 h
Distants/sõidukaugus kuni 60 km
Maksimaalne kiirus 45 km/h
Kaalupiirang 120 kg
Juhtraua kõrgus jalaplatvormist 130 cm
Pakendi mõõtmed 1220 x 590 x 540
Värv must/roheline
Motoriseeritud ratas tagumine
Rehvitüüp õhkrehv
Rehvi suurus 10 "
Esipidur trummelpidur
Tagapidur ketaspidur
Kiirus (piiratud) 25 km/h
Aku mahutavus 789 Wh
Esituled 2 automaatset LED tuld
Tagatuled 1 automaatne LED tuli
Püsikiirusehoidja jah
Aku tüüp Li-ion
Aku laadija komplektis kaasas jah
Mootori võimsus 1000 W
Kiirusastmeid 3
Suurim tõusunurk teel 15 %
Mõõtmed (kokkuvoldituna) 1220 x 590 x 540 mm
Soovituslik miinimumvanus 14
Mõõtmed (sõiduasendis) 1200 x 590 x 1300 mm
Aku 57,6V/13Ah
Kaal 26 kg

Izmēri un svars

Bruto svars
26 kg
Iepakojuma platums
122 cm
Iepakojuma augstums
59 cm
Iepakojuma garums
54 cm

Produktu kodi

EAN
6975368960409
Ražotāja kods
Ox Hero

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt