Elektriskais skrejritenis INOKIM Light 2-Super, balts

919 €

Pamatinformācija

Reprezentācijas paraugs

INOKIM Light2 Super - uzlabota un vēl labāka populārā modeļa INOKIM Light versija. 350 W motors nodrošina maksimālo ātrumu 35 km/h. Ar vienu uzlādi iespējams nobraukt līdz 35 km. Jaudīgāks motors un lielas ietilpības akumulators ļauj Light2 viegli pārvarēt kāpumus un stāvākus pagriezienus.
Elektriskajam skrejritenim Light2 Super ir gan priekšējā, gan aizmugurējā trumuļa bremze, kas pilnībā atbilst Light2 Super bremzēšanas vajadzībām. Papildu drošībai modelim ir pievienota papildu priekšējā bremze ar lielāku dzinēju un jaudīgāku akumulatoru. Trumuļu bremžu sistēma ir viegli kopjama un ietaupa jūsu naudu – bremžu kluči nolietojas lēni un nav bieži jāmaina, nepieciešama regulāra apkope, lai regulētu bremzes.

Reprezentācijas paraugs

INOKIM Light2 Super - uzlabota un vēl labāka populārā modeļa INOKIM Light versija. 350 W motors nodrošina maksimālo ātrumu 35 km/h. Ar vienu uzlādi iespējams nobraukt līdz 35 km. Jaudīgāks dzinējs un lielas ietilpības akumulators ļauj Light2 viegli pārvarēt pārgājienus un stāvus pagriezienus.
Elektriskajam skrejritenim Light2 Super ir gan priekšējā, gan aizmugurējā trumuļa bremze, kas pilnībā atbilst Light2 Super bremzēšanas vajadzībām. Modelim ar lielāku dzinēju un jaudīgāku akumulatoru ir pievienota papildu priekšējā bremze. Trumuļu bremžu sistēma ir viegli kopjama un ietaupa jūsu naudu – bremžu kluči nolietojas lēni un nav bieži jāmaina, nepieciešama regulāra apkope, lai regulētu bremzes.

Plašāka pēdu platforma ir izstrādāta tā, lai lietotāji varētu justies ērti un stāvēt blakus uz motorollera. Light2 Super modelis ļauj viegli nomainīt nolietotu vai bojātu riepu. Atskrūvējot skrūves, jūs varat viegli noņemt loka saturu un neatkarīgi nomainīt riepu.
Inokim elektriskā skrejriteņa spidometra ekrānu un elektronisko droseļvārstu Inokim izstrādes komanda ir padarījusi ļoti ērtu. Atšķirībā no citiem elektriskajiem skrejriteņiem ar droseles sviru zem rādītājpirksta, Inokim tas atrodas zem īkšķa. Tas novērš gāzes un bremžu nejaušu sajaukšanos, kas padara braukšanu ar Inokim drošu. LCD displejs uz roktura parāda ātrumu, nobraukumu, braukšanas ātrumu (3 dažādi ātrumi), attālumu un akumulatora uzlādes līmeni. Izmantojot dažas pogas, kas atrodas blakus ekrānam, var mainīt šādus iestatījumus: kruīza kontrole, droseles aktivizēšana, vai nu uzreiz nospiežot (nav ieteicams jauniem un vecākiem cilvēkiem), vai arī vispirms kāpjot ar kāju, kas ir droša un ieteicama. Turklāt standarta aprīkojumā ietilpst automātiska izslēgšanās (ja skrejritenis kādu laiku netiek pārvietots), gaismas un ekrāna apgaismojums.

  • Elektriskie skrejriteņi ir ļoti ērts un videi draudzīgs pārvietošanās līdzeklis
  • Drošības apsvērumu dēļ nav ieteicams braukt ar elektrisko skrejriteni lietainā vai mitrā laikā
  • Uzticama un efektīva trumuļa bremze gan priekšā, gan aizmugurē
  • Ātri un viegli iepakojams
  • Saliktā veidā ļoti kompakts, ērti pārvietoties ar sabiedrisko transportu

Katrs pie mums iegādātais elektriskais skrejritenis Inokim ir marķēts ar Velt hologrammas uzlīmi, kas garantē Jums atlaides pēcpārdošanas servisam, apkopei, rezerves daļām turpmāk.
Braucot ar elektrisko skrejriteni, iesakām valkāt nepieciešamos drošinātājus un vienmēr ķiveri!


Mudel Light 2 Max
Kaal 14 kg
Tootja INOKIM
Laadimisaeg 6 h
Distants/sõidukaugus kuni 40 km
Mootori võimsus 350 W
Pakendi mõõtmed 1000 x 250 x 400 mm
Mõõtmed (kokkuvoldituna) 940 x 180 x 380 mm
Hetkeline tippvõimsus 650 W
Motoriseeritud ratas tagumine
Rehvitüüp õhkrehv
Rehvi suurus 8,5 "
Esipidur trummelpidur
Tagapidur trummelpidur
Kiirus (piiratud) 25 km/h
Aku mahutavus 374 Wh
Aku 36V/12,8Ah
Esituled 1 LED tuli
Tagatuled 1 LED tuli
Püsikiirusehoidja jah
Aku tüüp Li-ion
Aku laadija komplektis kaasas jah
Maksimaalne kiirus 35 km/h
Kaalupiirang 100 kg
Kiirusastmeid 3
Juhtraua kõrgus jalaplatvormist 109 cm
Suurim tõusunurk teel 15 %
Mõõtmed (sõiduasendis) 1030 x 480 x 1090 mm
Värv must
Soovituslik miinimumvanus 14

Produktu kodi

EAN
6975368960119
Ražotāja kods
Light 2 Max

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt