Routemark E3D Speciāla dizaina anatomiska 3D

13,21 €

Pamatinformācija

Ražotājs: Routemark Produkta kods: e3d-grey Krāsa: Pelēka Informācija par ražotāju: Routemark – nebijušu, patentētu Premium klases ceļošanas aksesuāru ražotājs, kas ražo lielāko daļu savas produkcijas tepat kaimiņos – Krievijā. Routemark galvenais of

Ražotājs: Routemark
Produkta kods: e3d-grey
Krāsa: Pelēka

Informācija par ražotāju:

Routemark – nebijušu, patentētu Premium klases ceļošanas aksesuāru ražotājs, kas ražo lielāko daļu savas produkcijas tepat kaimiņos – Krievijā. Routemark galvenais ofiss atrodas Maskavā, Krievijā, bet ražotne Podoļskā. Ražotāja galvenais mērķis bija izveidot unikālu produktu, kas atbildīs augstākajiem kvalitātes rādītājiem un būs pieejams par saprātīgu un pieņemamu cenu.
Tiek piedāvāti dažādi zīmola Routemark produkti – bagāžas koferu aizsargapvalki, kompakti ceļošanas spilveni, maskas miegam, bagāžas jostas, pledi, somas, termokrūzes, lietussargi, bagāžas svari, kā arī virkne citu produktu.
Tiek ražoti unikāli ceļošanas aksesuāru produkti, sadarbībā ar lielām korporācijām – Aeroflot, Raiffeisen, Tele2, Viber, Yandex, Sberbank, Audi, Heineken, Skechers, kā arī virkni citiem.
Lai saņemtu vairāk informācijas par ražotāju un piedāvātajiem produktiem, lūgums apmeklēt lokālo Interneta vietni: www.routemark.lv

Īss preces apraksts:

+ Komplektā ausu spilventiņi

Tālais ceļš bieži vien diktē savus noteikumus, tādēļ, lai izbaudītu kvalitatīvu miegu ir nepieciešams kāds risinājums - miega acu maska. Maska ļauj izveidot savu tumsas saliņu un izbaudīt miegu arī dienasgaismā. Šāda veida masku var lietot jebkur - vilcienā, automašīnā, lidmašīnā, stacijā, mājās, viesnīcā utt. Maska ir ne tikai ērta, bet viņai piemīt savs dizains.

Tehniskie parametri un īpašības:

Izmērs: Universāla

Iepakots ražotāja orģinālajā blistera iepakojumā.


Riie

Produktu kodi

EAN
4650117183040
Ražotāja kods
e3d-grey

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt